Aarson Foods BV

Voor het distribueren en conserveren van kwaliteitsproducten

Aarson Foods BV in Roermond is een internationaal opererend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het conserveren en distribueren van kwaliteitsproducten in glas, blik, diepvries- en plasticverpakkingen. Ons groente- en fruitassortiment bevat onder andere heerlijke stoofperen, asperges, champignons en sappige perziken. Neem contact op voor meer informatie over ons assortiment en de distributiemogelijkheden.

Levensmiddelen verduurzamen

Aarson Foods BV is opgericht in 1987 door huidige eigenaar Mark Aarts. In de beginjaren exporteerde het bedrijf vooral geconserveerde champignons in glas naar Scandinavische landen.
Twee jaar na de oprichting kocht dhr. Aarts het huidige productiebedrijf in Roermond. Hiermee werd de stap gezet om naast de vaste lijn producten ook typische Limburgse streekproducten te verwerken in glas en blik. In de jaren daarop breidde het bedrijf uit met een vestiging in België en een verkoopkantoor in Frankrijk. 

Werkwijze
Het groente en fruit voor al onze producten wordt geteeld in de omgeving van Roermond. Om een perfecte kwaliteit te garanderen wordt de oogst via een snelle productielijn direct in glas, blik of diepvriesverpakkingen verpakt. Na productie en etikettering slaan we alle producten op in ons distributiecentrum. De levensmiddelen vinden hiervandaan hun weg naar al onze klanten.

Wereldwijde levering

Aarson Foods BV is een onderneming met een zeer compleet en exclusief assortiment conserven in glas, blik, plastic- en diepvriesverpakkingen. Voor horecagroothandels, cateringservices, industriële bedrijven en retailondernemingen verwerken en verhandelen wij onze kwaliteitsproducten onder andere naar Spanje, Noorwegen, Polen, Italië, Canada, Australië en de Verenigde Staten. Wij streven altijd naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding om zo de beste partner te zijn in de conservenindustrie.

White Flamingo ASN Productions HACCP

Onze certificaten en firma's

Om de veiligheid en kwaliteit van het eten te waarborgen, produceert en verwerkt Aarson Foods BV volgens de norm van Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)

Verder is Aarson Foods BV de overkoepelende firma voor ASN en White Flamingo.